Препарати

PO20160209_0011ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ
Почистващи препарати-препарати за почистване на плочки, ламинат, паркет,мебели, стъклени повърхности, котлен камък, WC.
 
Препарати против мухъл
Премахнете нежелания мухъл вкъщи, изберете свежестта и комфорта с продуктите против плесен:
Savo против плесен отстранява мухъла от вашия дом лесно, ефективно и бързо. Savo против плесен е и дезинфектант. Savo против плесен може да бъде използван върху плочки, пластмасови повърхности (ръбовете на ваната или ъглите на душ кабината), гипс, боя и вътрешни или външни дървени повърхности.
Fungi spray течен препарат, предназначен за отстраняване на мухъл в домакинствата, особено от вани и мивки в баните, от облицовки и фуги в облицовките, от подови настилки, както и от оборудване, използвано в хранителната промишленост и здравеопазването.
Pufas спрей против мухъл унищожава бързо, надеждно и из основи плесени, гъбички, мъхове и бактерии чрез съдържащия се в него активен хлор.Посредством удобната разпръскваща помпа препаратът може да се нанесе непосредствено върху поразеното място, както и в трудно достъпни места и ъгли.Лесно отстранява мъхове и плесени дори в градината. Прониквайки в порите, препаратът създава възможност за дълбоко и надеждно почистване, ефектът е налице след 5 минути.
Препарат за защита на дървесината:
Bochemit Plus e течен, концентриран, фунгициден и инсектициден препарат за унищожаване на дърворазрушаващи насекоми във всички стадии на тяхното развитие във вече поразена дървесина, с успоредна профилактична защита от дърворазрушаващи насекоми, гъби и плесени. 4 – кратна 100% ликвидация на дърворазрушаващите насекоми (яйце, личинка, пашкул, зряло насекомо). 3 – кратна превантивна защита (плесени, гъби, насекоми). 2 възможности за избор на течност, с която да се разреди препарата (вода, спирт)
Препарат за сваляне на тапети-Тар-ех се използва за ефективно сваляне на тапети и раухфазер, както и за отмиване на постна боя. До 50% по-бързо отстраняване на стари тапети.