Електрически крушки

PO20160208_0011

НАЖЕЖАЕМА ЖИЧКА – класически ел. крушки с цокъл Е14 и Е27, от 25W до 200W и различни форми на балона. Ел. лампи с много ниско напрежение 24V и 36V за осветление на машиниРефлекторни лампи – при необходимост от насочена светлина за подчертаване на определени елементи в интериора. Специални – за фурна, за аспиратор, за хладилник и др.

ХАЛОГЕННИ лампи – яркост и дълъг полезен живот Е14 и Е 27 220V. Халогенни лампи с ниско напрежение 12V за мебелни и други лунички.

ЛУМИНИСЦЕНТНИ пури – луминисцентното осветление е широко разпространено в обществени сгради, институции, предприятия, здравни и учебни заведения. Много по-ефективно от стандартните лампи с нажежаема жичка. Инсталацията му обаче изисква допълнителен електронен компонент – дросел, служещ за електромагнитното запалване на луминисцентната лампа.

ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ – съчетават луминисцентна светлина и ниска консумация на ел.енергия. Осигуряват дълготрайна светлина с висока ефективност. Различни приложения и цветни температури.

LED крушки и пури – светодиодна технология превъзхождаща всички познати до сега системи с изключително дълъг живот на лампите, с моментални и значителни икономии на електроенергия.