Електроуреди

PO20160209_0021БОЙЛЕРИ с обем на водосъдържателя от 30 до над 120 литра. За вертикален и хоризонтален мантаж. С 2000 W и 3000W нагреватели; с един или два топлообменника.

Проточните бойлери са функционални и не заемат място. Предимството на проточните бойлери, е че затоплят водата на момента, не хабят енергия за подгряване на студена вода, както при обемен бойлер. Производство на Елдом с гаранция 5 години.

ВЕНТИЛАТОРИ – предназначени са за продължителна или прекъсната вентилация на малки и средни битови, санитарни и търговски помещения. Монтират се на стена, таван, окачен таван, вътрешни стени. Размери съвместими с въздуховоди 100, 125 или 150 mm.
Могат да се използват между съседни помещения като топлообменници. Има модели за директно изхвърляне навън в атмосферата на замърсен въздух или вкарване отвън навътре на свеж.2016-02-09_211530
Серия ММ – вентилатори за баня с висок дебит ,елегантен дизайн и двигател с двойно капсуловани лагери осигуряващ до 30 000 часа надеждна и икономична работа. Гарантирана от производителя с 3 години пълна гаранция. Серията е изключително популярна и вече 12 години е стандарт за качество сред потребителите на среден клас вентилатори. По желание на клиента и срещу доплащане този вентилатор може да бъде доставен в различен цвят – инокс, черен, бежов или окомплектован с датчик за влага, светлинен датчик или таймер.
Вентилатор от серията ВОК,  предназначен за присъединяване към въздуховод ф100 и ф120 в битови и промишлени вентилационни и климатични инсталации. Вентилаторите се произвеждат и във високотемпературна серия –  с приложение в системи за битово отопление и промишлени вентилационни инсталации, където се изисква работа при високи температури.
Вентилатори с таймер и датчик за влага – вентилаторът се включва когато влагата в помещението надвиши 70%, като вградения таймер осигурява още 5 мин. работа след понижаване на  влажността под 70%. Вентилатори с модерен дизайн и естетически вид снабдени с мрежа против насекоми и вградена защита от прегряване.

ЕЛ.ПЕЧКИ – за отопление на малки помещения и влагоустоичиви за баня. Вентилаторни отоплителни печки за баня-за стенен монтаж,с поставка за хавлии,защита срещу прегряване и регулируем термостат (автоматичен контрол на температурата). Печки с вграден топлинен предпазител. Гаранция 2 години. Кварцови печки за баня-с 2 кварцови, влагоустойчиви нагревателя,защита срещу прегряване и регулируем наклон.