Кухненски мивки и смесители

PO20160201_0029Алпака мивки за вграждане и с борд – всички умивалници на Хром АД са произведени от висококачествена благородна неръждаема стомана X5CrNi 18/10. Устойчиви на механично въздействие и  лесни за поддръжка. Размерите са съобразени със стандартните модули за кухненско обзавеждане. Всеки умивалник е с дебелина на материала 0,8 мм, ефективно обезшумен, с оптимална дълбочина на корито. Професионалният екип на ХРОМ АД, гр. Силистра гарантира за високото качество и дългия живот на този продукт.

Кухненските мивки и смесителите за кухня  Тека са отлична комбинация на качество и практичност,отличното качество на метала на мивките-аустенитна неръждаема стомана Ви дава гаранция за 75 години безпроблемно използване. Марката Тека предлага и висок клас мивки за кPO20160201_0032ухня от инокс, гранит, защитено темперирано стъкло.

Кухненски мивки от полимер бетон, естествени гранити и мрамори – мивките с марка NEOS са българско производство и са за вграждане. Материалът от който са изработени е полимер бетон, това ги прави с  висока издръжливост и не се напукват при изпускане на съдове върху тях. Предимствата им пред мивките от алпака, освен цветовата гама е, че не се виждат наслагвания на варовик.По желание на клиента мивката може да бъде с ляв,с десен плот или без плот. В зависимост от батерията  / стенна или стояща върху мивката/ при поръчка се изработва и съответния отвор върху мивката. Внасят Цвят във Вашата кухня.Използаваните материали предоставят дълготрайна здравина и издръжливост при нормална експлоатация.

 

PO20160201_0016

Многообразие от смесители за кухня (Vidima, TEKA, Roca), които да отговорят на всички  предпочитания, изисквания, финансови възможности и вкусове за направата на вашата кухня по красива и уютна и функционална. Висококачествените смесители за кухня впечатляват със своят дизайн и допълва кухненската обстановка с оригиналните си форми. Стенни и стоящи; с филтър; с изтеглящ се душ; с подвижен душ. Стоящият смесител се монтира на борда на кухненската мивка,това го прави най-гъвкав по отношение на ремонт и смяна на модела. Водната струя на изтеглящият се душ може да се пренастройва от обикновена струя за почистване на съдове на струя тип „душ” за измиване на плодове и зеленчуци.