Профили, лайсни, корнизи, полистиролни пана и профили за таван

 

PO20160202_0007– PVC профили за фаянс и теракот- служат за защита на външните  и вътрешни ъгли при полагане на керамични плочки.Поддържаме богата цветова гама.

– декоративни ъгли и профили от  PVC .Те са завършващи елементи за декориране и укрепване на ъгли и скриване на пространството между рамката на вратата и стената. Цветовата им гама покрива най-популярните дървесни разцветки.

– преходни лайсни- аксесоар, без който не може да бъде завършен подa. Те са идеално решение за свързване на теракот и паркет, дори и при различни нива на настилките.Важно предимство е скрития монтаж на свързване към основата.PO20160109_0004

– месингови и алуминиеви профили- намират широко приложение за завършването  на ръбове, оформянето на стъпала, за преход между две настилки и за оформяне на разделителна фуга при полагане на по-големи площи теракот.  

– стиропорени  корнизи и пана- отличен избор за интериорни и екстериорни декорации на стени и тавани. Материалите са леки и удобни за работа, с високо качество на изработка и изгодна цена. С помоща на декоративните стиропорени форми могат да се постигнат отлични резултати при интериорното офермление на всяка стая и да й се придаде античен или модерен стил. Паната  се монтират лесно на стени и тавани и осигуряват добра топлоизолация. Лесно се режат и подлежат на безпроблемно боядисване.