Санитарен фаянс

САНИТАРЕН ФАЯНС – основен елемент в обзавеждането на всяка баня. Поддържаме широка гама санитарен фаянс като залагаме на продуктите на българските производители – ВидимаФаянс и Roca. Те предлагат разнообразие от решения за обзавеждане на различни по размер и стил бани с гарантирано качество. Материалът, от който са направени керамичните изделия се отличава с безкомпромисна устоичивост, а глазурата осигурява допълнителна защита за целия период на експлоатация срещу въздействието на киселини и други активни химични препарати.

 


МИВКИ
 – мивката е задължителен елемент от обзавеждането на банята, който се избира по визия, размер и функционалност. Мивката трябва да е съобразена с дизайна както на цялата баня, така и на останалите санитарни продукти. За бъде удобно, комфортно и практично в банята, предлагаме изключително голямо разнообразие от мивки: класически стенни, ъглови, за вграждане, умивалник върху плот, умивалник под плот, мивки с отвор за смесител и мивки без отвор за смесител, умивалник с полуконзола, умивалник с конзола.

 

КОНЗОЛИ, ПОЛУКОНЗОЛИ – предназначени са за мивки със стенен монтаж. С декоративната си функция да прикриват меките връзки, сифоните и канализацията, придават завършен и съвършен вид на банята.

 

КАЗАНЧЕТА – Фаянсови и PVC-те са елемент от окомплектовката на свободно стоящите тоалетни чинии. Предлагаме порцеланови на ВИДИМА и ФАЯНС. Пластмасови двустепенни казанчета с вградена изолация от полистирен, предотвратяваща конденз за монтаж на стена. Казанчета изработени от екологичен материал ABS и оборудвани със STOP бутон – възможност да прекъсне изразходването на вода по всяко време.


ТОАЛЕТНИ ЧИНИИ
– класически свободно стоящи тоалетни чинии с хоризонтално оттичане за монтаж със стенно казанче. Тоалетни чинии с вертикално оттичане за стенно казанче. Тоалетна чиния, тип градинска. Конзолна тоалетна чиния за монтаж със структура за вграждане – чието казанче е импрегнирано и е много по-безшумна, а почистването на пространството под висяща тоалетна чиния е възможно и много по-лесно.

 

МОНОБЛОЦИ -обичайно WC комплектите съдържат тоалетна чиния с хоризонтално или вертикално оттичане, тоалетно казанче със странично или долно водоподаване, оборудвано с промивен механизъм, тоалетна седалка и монтажен комплект. Те са много по компактни и предпочитани в съвременната баня.

 

БИДЕТА, ПИСОАРИ – в днешно време бидето не е въпрос на лукс, а на качество в банята. Бидето дава възможнот да се грижим много по-добре за своето тяло и чистота. Имате възможност да изберете според пространството с което разполагате – отделно биде, вградено в тоалетна биде или дъска биде. Писоарите са уреди, предназначени най-вече за обществени места. Предлагаме писоари с открито/горно и скрито захранване с вода с възможност за окомплектовка по избор.


СТРУКТУРИ ЗА ВГРАЖДАНЕ
 – дава възможност да скриете всички неприятни за окото елементи и да оставите видими само и единствено красивия бутон. Вие можете да изберете тънко вградено казанче, вградено казанче с цяла рамка, вградено казанче за ниша и всякакви други разновидности на вградените казанчета. Разгледайте и намерете най-подходящата структура за вграждане.

 

ТОАЛЕТНИ ДЪСКИ – бели, цветни, с 3D ефекти, от PVC, дуропласт. Много актуални на пазара са тоалетните дъски със система за плавно спускане, която предотвратява счупването и шума. Особен чар на тоалетната или банята придават тоалетните седалки с 3D ефекти.