Строителна химия

CIMG5305СИЛИКОНИ
Санитарни силикони за всички съединителни и разширителни фуги в мокри и влажни помещения,където се изисква висока устойчивост на мухъл и плесен. За монтиране и уплътняване на санитарно и кухненско оборудване.За употреба на закрито, открито и в постоянно мокри участъци.Захващащи отлично към керамика, стъкло, емайл, плочки, полиакрил и др.
Универсални силикони за уплътняване на прозорци и врати, стъклени вани, мивки, санитарно оборудване, строителни фуги и фуги по сгради, съединителни и разширителни фуги, за стъкларски работи. За употреба на закрито и открито. за всички слабонатоварени фуги между строителни материали.
Термоустойчиви силикони за уплътняване и лепене на елементи, изложени на високи или ниски температури (печки, централно отопление, климатици, плочи за фурни, както и автомобилни части като ауспуси, скоростни кутии и т.н.)
Акрилни уплътнители за всички слабонатоварени фуги между строителни материали (тухли, бетон, дърво) и за порести повърхности. Подходящии за запълване на пукнатини и фуги (по тавани, первази на прозорци и каси на врати, в гипсокартон) на закрито и открито.

МОНТАЖНИ ЛЕПИЛА – лепила за огромно разнообразие от материали! За комбинирано лепене на: дърво, фурнир, пластмаса, стъкло, гума, кожа, корк, филц, твърдо PVC,пенопласт,метал и др.Лепила за стиропор, полиетилен, полипропилен, изкуствена кожа. За фиксиране на шумоизолиращи и акустични панели и различни типове стенни покрития. За лепене на фурнирни ленти към ръбове и извивки на мебели. За лепене на големи повърхности.Устойчиви на въздействието на вода, разредени киселини и алкални разтвори.
ПОЛИУРЕТАНОВИ ПЯНИ – Предназначени за монтиране, лепене, запълване, уплътняване, топло-, студо- и звукоизолация. За монтиране на рамки на прозорци и каси на врати, изолиране на прозорци, запълване на строителни фуги и кухини в стени, запечатване на отвори в покривни конструкции и изолационни материали, укрепване и уплътняване в стени и покриви, изолиране на тръби и електрически инсталации, създаване на звукоизолиращи прегради, фиксиране и изолация на панели, керемиди и др.
ХИДРОИЗОЛАЦИИ
Баумит Баумакол Пруф-течно фолио, хидроизолация за бани, 7кг.Еднокомпонентно трайноеластично хидроизолационно покритие за безфугово хидроизолиране на вътрешни помещения под керамични покрития; Текстилно-армирана лента за уплътняване на ъглите между стена-стена и стена-под; от двете страни с нетъкан текстил за интегриране в хидроизолационното покритие, водонепропусклива, химически устойчива срещу разредени киселини, основи и солни разтвори.
Баумит Баумакол протект-еднокомпонентно, еластично, хидравлично свързано, водоплътно, паропропускливо хидроизолационно покритие за безшевна и безфугова хидроизолация за външно и вътрешно приложение.