Сухи строителни смеси

CIMG5290Лепила за плочки
Баумакол Бейсик е прахообразно лепило , устойчиво на ниски температури и вода. Хидравлично свързващо, не реагира с хранителни продукти, за лепене по тънкослоен метод. За лепене на керамични плочки, мозайка и леки строителни плоскости, стъклофазер и плоскости от втвърдена пяна. За вън и вътре, за под и стени.Клас С1.
Баумакол ПроПлюс 25кг.Професионално,обогатено лепило Баумит за керамични плочки и гранитогрес на закрито.Клас С1ТЕ. Минерално прахообразно лепило за полагане на керамични плочи,включително на гранитогрес или като тънкослоен строителен разтвор.
ФлексУни е прахообразно лепило,за лепене на керамични плочки, гранитогрес,при повишени термични и статични натоварвания. За вън и вътре, за под и стени.Клас С2 Т S1
ФлексТоп е прахообразно лепило , устойчиво на ниски температури и вода. Хидравлично свързващо, не реагира с хранителни продукти, за лепене по тънкослоен метод. За лепене на керамични плочки, гранитогрес,при повишени термични и статични натоварвания.Подходящо за полагане на плочка върху плочка. За вън и вътре, за под и стени.Клас C2TE S1
ФлексТрас е прахообразно лепило , за еластично полагане на разтвора до 20 мм дебелина, специално за естествен камък, клинкер, керамика.Клас C2T S1
Шпакловки
Баумит ВиваРенова- Подравнителна шпакловка 25кг.Обогатена шпакловка и фина мазилка в едно, особено подходяща за реновиране. Полага се върху хастарни мазилки и бетонови повърхности,подходяща за влагане на мрежа,зърнометрия 0,6мм.
Баумит Глема Брилянт-бяла циментова шпакловка- 20кг.За направа на гладки повърхности по стени и тавани, върху бетон и варо-циментови мазилки, за външно и вътрешно приложение, за ръчно и машинно полагане.
Баумит Фино Гранде – гипсова шпакловка за вътрешно приложение.Обогатена с минерални добавки шпакловъчна смес на гипсова основа, за вътрешно полагане за получаване на гладки повърхности. Нанася се върху бетонни повърхности, гипсови мазилки, циментови, вароциментови основи.
Баумит Фино Бело-обогатена с минерални добавки,особено фина шпакловачна смес на гипсова основа,за вътрешно полагане.
Саморазливни подове, замазки
Баумит Нивело Куатро саморазливна нивелираща смес 25 кг.Саморазливна нивелираща смес на калциево-сулфатна основа, за създаване на равнинни повърхности с дебелина на слоя от 1 до 20 мм;подходяща за подово отопление, както и преди полагане на плочки и подови настилки от всякакъв вид, устойчива на натоварване от столове на колелца; за вътрешно приложение.
Баумит Солидо Е225-подова замазка.Може да се полага като плаваща, подравнителна или свързана замазка, като е подходяща и при полагане на подово отопление, без допълнителни добавки. Може да се използва като материал за полагане на бетонни павета, подови плочи. Може да служи като хастарна замазка на открито, при тераси и балкони.
Вароциментови мазилки
Гипсова ръчна мазилка Баумит УноРед 25кг.Заводски произведена суха мазилка на гипсова основа, специално за ръчно полагане, лека и с нисък разход, за вътрешно приложение.
Баумит MPI 25 машинна мазилка за вътрешно приложенCIMG5289ие 40кг.Варо-циментова фина машинна мазилка в зърнометрия 0,6 мм с пердашена повърхност за вътрешно приложение, включително за мокри помещения.
Баумит MPA 35 машинна мазилка за вътрешно и външно приложение 40кг.Варо-циментова машинна мазилка за вътрешно и външно полагане. Пердашена или като хастар грубо изтеглена, зърнометрия 1 мм.
Сух бетон-Баумит Бетон 25кг.Баумит Бетон е универсална суха смес, особено подходяща за малки ремонтни работи, вкъщи или в градината. Фабрично смесен, сух разтвор, за ремонт и възстановяване на неконструктивни, неармирани бетонови елементи, за приложение при ниски експлоатационни изисквания.
Фугираци смеси-Фугираща смес за ширина на фугата от 2 до 7 мм, хидравлично свързваща, за стена и под, за вън и вътре, прахообтразна, нереагираща с хранителни продукти.Цветове по каталог. Клас CG 1