Топлоизолационни материали

CIMG5299Топлоизолацията е многокомпонентна система,която може да бъде изпълнена по разнообразни технологии, с различни изолационни материали,но качество ,сигурност и гаранция на крайния продукт се постигат само при използването на интегрирана топлоизолационна система.Добре изпълнената и правилно подбрана топлоизолация намалява значително разходите за отопление на жилището и подобрява неговия комфорт.
В магазин МИТ-Т предлагаме топлоизолационните системи на ВАУМИТ:
Баумит система Про-изгодна ,здрава,с оптимално съотношение на цена и качество.Икономично,но сигурно решение за топлоизолация и фасадно оформление.Системата с 10 годишна гаранция.
Баумит Стар-универсална система за всички топлоизолационни плочи,мазилки,основи.Здрава и еластична фасада.С 15 години гаранция.
Баумит Опън Стар-активно дишаща и силно паропропусклива система.Благодарение на крайното покритие Нанопор топ нейната красота и чистота се запазват трайно във времето.Гаранция 15 години.
Баумит Дуплекс-нов блясък на старата къща.Топлоизолация върху съществуваща стара.
Компоненти на топлоизолационните системи:
Фасадни плочи от експадиран полистирен-Баумит Про Терм-устойчиви на стареене,несвиваеми,трудногорими;Стар Терм-с подобрени топлоизолационни свойства;Опън Терм -активно дишащи,изключителен комфорт на обитаване;Баумит опън рефлект-с изключително добра паропропускливост и бяла рефлектираща повърхност,позволява безпроблемно полагане при големи разлики в дневните температури.
Лепилни и шпакловачни смеси –Дуо Контакт-за плоскости от експандиран полистирен; ПроКонтакт-за всички плоскости от експандиран и екструдиран полистирен и минерална вата; СтарКонтакт-водоотблъскваща,позволява да се избегне дюбелирането; Стар Контакт бял-с изключително добра паропропускливост и сцепление с последващото покритие позволяващо да се избегне дюбелиране и грундиране.
Армираща мрежа-СтарТекс алкалоустоичива мрежа за армиране на шпакловки при големи повърхности,за поемане на въздействия при ИТИС.
Дюбели и скрепителни елементи: Дюбели IDK и ND за дюбелиране на плочи от полистирен в основи от бетон и плътни тухли;Дюбели набивни сертифицирани с европейско техническо одобрение като елемент от ИТИС; БаумитСтарТрек-революция в закрепването спестяваща време и енергия,алтернатива на традиционното дюбелиране.
Грундове и крайни покрития. Предлагаме множество мазилки на Баумит като крайни покрития за ИТИС : Гранопор топ-добро съотношение цена-качество;Силикон топ-еластично устойчива защита;Нанопор топ-самопочистваща се,активно дишаща; Креатив топ-моделираща се ,свобода за създаване на структури.Доставка в 758 цвята по каталог .Различна зърнометрия. Колкото по-едра е мазилката толкова по-защитена е фасадата!